keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Keskiviikon kujeet

Ciao !
Keskiviikko aamuvuorossa klinikalla (12.11)
Paiva alkoi silla etta myohastuimme bussista... Onneksi seuraava lahti puolentunnin paasta.
Klinikkahommat alkoi pinseriuroksen kastroinnissa avustaessa. Vieressa operoitiin 9-vuotiaan pienen seropin hampaita..Suusta loytyikin melkoisia yllatyksia, kun murtuneiden ja mataantuneiden hampaiden seasta pilkotti ruuvi !
Koiralla oli jonkinlainen trauma tms jonka takia sen leuka on operoitu ja koiralla on  sivuttaispurenta. Yksi leuan ruuveista nakyi nielun seutuvilla (oli tullut ihosta lapi) joka oli luultavasti aiheuttanut melkoisia kipuja ja ongelmia suuhun ja hampaisiin. Olimme aivan poissa tolaltamme ! Melkoista hommaa..
Hammastystamme viela lisasi se, etta takajalasta oli myos operoitu joku luu, ja saariluun alaosasta pilkotti ruuvin paa!!!! Ruuvi oli tullut ihosta lapi :O Aivan kasittamatonta !!!!

Pyoritimme silmiamme toki ja voivottelimme koiran oloa, mutta koitimme kerata itsemme ja yrittaa pitaa kaikki kirosanat sisallamme... Huh....

Noh.. Aamun toimista koiran kastroinnin jalkeen (jota siis seurasimme sivusta kuten myos hammaskiven poistoa..) poistin kanyylin koiralta ja pistin sille kaulurin. Seurailin hetken sen vointia kastraation jalkeen.
Se jai herailemaan hakkiinsa kun otimme toisen koiran sterilisointiin.
Pinsereita oli yksi uros ja kaksi narttua. yksi nartuista yski ja ELL sanoi etta silla on trakeiitti, joten sen sterkkaus jai toiselle paivalle..Se sai antibioottia.

Paivalla Corralejon elainlaakari toi koiran ja kissan sterkkaan ja kastrointiin. Koira kastroitiin ja kissa sterkattiin. Itse olin seuraamassa sterkkaa, Saija seurasi koiran kastrointia.

Iltapaivasta tuli hatatapauksena omistaja itkuissaan, kantoi parin kuukauden vanhaa pinserin pentua jolle oli tullut allerginen reaktio tehosterokotteesta. Pennulle annettiin kortisonipiikki.

Loppupaiva on ollut hyvin hiljainen, eika mitaan kummoista ole sattunut talle vuorolle. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti