perjantai 21. marraskuuta 2014

Torstai 20.11

Viimeinen paiva rescue-paikassa.

Saimme kyydin yhdelta jasenelta ja suuntasimme La Olivaan. Vuorossa oli taas yhteislenkitysta podencojen kanssa. Kathie oli kouluttamassa staffimixeja ja han kertoi perusteet TTouchista ja positiivisen koulutuksen hyodyista ja kuinka simppelia se oli. La Olivassa oli satanut yolla ja juoksutustarha oli aivan kurainen. Niinpa olimme mekin, kun koirat pomppivat meita vasten. Sinne oli myos tullut Ruotsista Goteborgista kaksi tyttoa avustamaan.

Eras pentu adoptoitiin ja sille laitettiin rabies rokotus seka mikrosiru ja madotukset. Hyva, etta se sai kodin, niin ei itse tarvinnut lahtea roudaamaan sita Suomeen ;) Niin suloinen se oli.

Kun koirat oli lenkitetty, ruokittu, laakitty ja boxit siivottu oli aika menna kahville.
Saimme Mariannen kanssa kiitettavat arvostelut rescue-paikasta (seka myos klinikalta). Olemme tervetulleita milloin tahansa uudestaan auttamaan myos omalla vapaa-ajallamme. Mahdollisesti tahan tarjoukseen on tartuttava :)

Kysyimme myos kouluttajien mahdollisuuksia tulla La Olivan Rescue-paikkaan tyoharjoitteluun, koska taalla on paljon koiria, jotka eivat ole tottuneet ihmisiin, ovat arkoja tai eivat ole koskaan kavelleet hihnassa. He olivat ehdottomasti tervetulleita, mutta koska paikka on avoinna vain kolmena paivana viikossa muutaman tunnin ajan, niin heilla pitaisi olla myos jokin toinen harjoittelupaikka. Eika oma autokaan olisi pahitteeksi!

Tanaan lahdemme naapurisaarelle ja huomenna kotiin!

Mahtava kokemus, olisi voinut helposti olla viela viikon, mutta onhan kotiin aina mukava palata!
Paljon on tullut opittua, mm. kielta, kulttuuria, tapoja ja asenteita, joita ei valttamatta Suomessa nae. Kamppiksemmekin olivat todella mukavia!


Adios amigos!



1 kommentti: